Над Киевом вже теж повечорiло

Червоне сонце в Чорне море сіло.
Напнула ніч легку чадру на Крим.
Над Києвом вже теж повечоріло...
В думках сьогодні я побуду з ним.

На Правий берег піднімусь гористий,
Щоб подивитись вкотре з висоти,
Як вогняне бурштинове намисто
Вдягають на ніч стомлені мости.

Скінчилася торгівля на Петрівці,
Розвісив вечір зорі на крючки.
Вистукують чечітку на бруківці
Каштани і дівочі каблучки.

Налаштувалась на спочин столиця.
У небі місяця лисіє голова.
Своїм ковшем Велика ведмедиця
В Дніпро тихенько дьогтю підлива.


Рецензии
Оплески і ще раз оплески!!!

Юрий Баюрак   14.02.2012 09:06     Заявить о нарушении
Вклоняюся низько...

Галина Литовченко   15.02.2012 12:08   Заявить о нарушении