Ялинкова казка

Завірюха з вітром свище,
А в кімнаті пахне ліс!..
Бо ялиночку  розкішну
Дід Мороз у дім приніс.

Запашна красуня мила,
Хоч короткий в неї вік.
Та вогнями освітила,
Шлях майбутній в Новий рік.

Навкруг себе поєднала,
В чарах  хлопчиків й дівчат.
Як сльоза, з гілок стікає
Світла  радість для малят.

Розлетяться діти з школи,
Та насниться їм у снах.
Новорічна, ялинкова,
Казка в райдужних вогнях.

 


Рецензии
Сяють вогники чарівні, та радіють малюки, ноаорічні подарунки всім дарують їх батьки. Новорічні вірші дарують нам яскравий настрій та очікування свята та казки.

Валентин Брилев   04.12.2011 23:05     Заявить о нарушении