Алла тэртибен бозмыйча

Бер берсенэ хатлар яза
Сэлэмнэр биреп кала
Куян жылы тунын киеп
Жэйге коннэрдэн аза.

Наратларнын жаны тунмый
Куркэлэре шалтырый
Сагызлары янтарь булып
Кояшта тик ялтырый.

Мендэр белэн кар каплаган
Урманнын тыны чыкмый
Ике песнэк тэртип бозми
Бер берсе белэн уйный.

Алла тэртибен бозмыйча
Мылтыкны ингэ асып
Куянны, киттем атмыйча
Аллага хэер биреп.

04.12.2011 г.


Рецензии