До тебе небо пригорну на укр. яз

1
До тебе небо пригорнУ і звідти зіроньку дістану,
Щоб ти любив мене одну, як я тебе люблю, жаданий.
Всі трави, квіти веснянІ, прийми сьогодні у дарунок,
Передадуть нехай вони від мене ніжний поцілунок.

п/в:
І сонце, і місяць, морЯ, океани
І лагідний вітер...- для тебе, коханий,
І ніч - чарівниця, і вечір казковий,
І ранків криниця... У День пречудовий...

2
Усі співучиї пташкИ в піснях тебе хай величають,
А негаразди всі важкИ хай долю твОю обминають.
Хай Ангел сон твій береже і спОкій у душі царює...
Мабуть, повтОрююся вже: без берегів тебе люблю я!

3
Нехай промінчик золотий торкнеться губ твоїх, волосся...
Хай буде ясним погляд твій; про те, що мрієш, щоб збулося.
Хай чистим буде та палкИм кохання твОє запізніле,
Не розлучайся тільки з ним, моє життя - у тОбі, милий.

4
В цей день святковий твій нехай безхмарним небо бУде й синім,
А щастя ллється через край...Для тебе - цілий світ.., єдиний!
Я сум та відчай відженУ, ні бід не взнаєш, ні тривоги,
Лише кохай мене одну, з моєї не звертай дорОги.


(авторська пісня) 24/03/2009/


Рецензии
Очень красивая песня!!!

Полина Брусникина   12.02.2012 02:27     Заявить о нарушении
Спасибо на добром слове, рада, что Вам понравилось.

Любонька   12.02.2012 02:31   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.