синга кабат

Тан атканда мине ишет
Жанымны жыр белэн  синга
хатта тапшыруны язар куктэ канат
Йорэгендэ мине ишет
куктэге ай синен белэн
булуым телэген белдерэдер кабат
Кабат кабат
Кояшнын саф  нурларында
Усте синга бэхет мэхэббэтем,
баладай мэнге саф телэклэрем
Ничэ еллар синнэн башка
Ничек яшэгэнмен? сунми махэбэтем.
кояштай якты нурларым
Мэнге жаным!
Син гел минем йорэгемдэ
Син ай кебек минем кузлерэмдэ-
Нурлы бэхетенне телим мин курергэ
Бэхетенне телим мин курергэ
Син куз нурым
нэни энем….


Рецензии
очень красиво! а ваш голос! Восхищена!

Альфия Нотфуллина   06.07.2013 16:20     Заявить о нарушении