Карале

Очраттым мин бер кешене
Очкын юк кузлэрендэ
Донья матурлыгын курми
Шатлык юк йозлэрендэ
Донья гузэллеген ана
Анлатырга телэдем,
Уз башыннан кичермэгэч
Барып житми телэгем

Кара ле син бу кошларга
Кара ле син  болытка
Кара син бу жэннэткэ
Кузенне ачта кара
Улергэ ашыкма инде
Син бит эле яшь кеше
Шаланып бэхетенне
Нык тотып яшэ инде

Доньядан китте бу кеше,
Гомере юкка узды
Сонгы минутына кадэр
Яшэве жилдэй сызды.
Жан очып киткэч куклэргэ,
Англады ялгышканын.
Эй кешклэр, ишетегез
Анын куктэн дэшкэнен..

Кара ле син бу кошларга
Кара ле син  болытка
Кара син бу жэннэткэ
Кузенне ачта кара
Улергэ ашыкма инде
Син бит эле яшь кеше
Шаланып бэхетенне
Нык тотып яшэ инде


Рецензии