И хто млынци вам дай

У нас тут гондэ сайт отКрыВся!
На разНых яхЗыхКах!
А мы Ж тут во но украИнцы.
Та й знайм шо но шоп крадзь. ТА НУ ёго! ШыЗа Ж!

Да, У НАТАшук мы Ш влюБыВся.
И нам та НАТк а вся Б!
А мы й з авсянк киКСель зройБымШыс.
Ну, как в Сухых Борах.

НыБарОМ НАДИ дам я Сь СиньЦяг.
Да загсБарРыФся дядь.
Тут во Ш ныМА Й чохГох робыты.
Ух  ДвохРыкЩах з дикаБР.

А мы П всё згрийБай-схриПай лысце!
Всэ Ш выйСохНах. Сце й квак, Х!
Лыса ЛысыКцик скакШа К сисТых
Да АВЛАдзеКць авлаДК.

БарыСайГлебСКИя огРызКый
Вы Ш знайт таКСам, браТВа Сь?
Ну, шо – запалКы й найХойРийЩы Шь.
И й ты пидПаль-К сырЦя.

Хм. Шо-то Вин вжБурНи мни?
Якый шах сыр ша й Вам П?
Сырця гоРать, ЕК с рать садышСяг
ВысокХэ Шо П дойСяг.

Да нужнэ Ж вэльмы влад
Ваш БейЛый Сцяг ФамМарц.
О так от так да сяк
СкрыБэм порТянк.

Ваш СОВырШэйНый АкСайКал шэ й САЙК сойЖраф Ш ух матк.
И хто млынци вам дай.
Оно Ж сам Васьк.
А мак дэ, га?

Та мышы Ш пойРайсТаськ.


Рецензии