Где же-С СеБеЖ? Всем изВестНый

Ах, ты СеФеКс! Ах ты СеБек!
Да невЖель Ли й я й не й СейЯв
А ны КапЛи, ны полГраМа на Зымни.
ЕК жэ гэто мне прыгСекСти
Да й отСекЦик всэ сырэе,
Шо в мынэ тут шэ дэсь есця. Га, мин Херц?

ДА да ДЕДА тут невесТый!
Я Ж таКый поэт ИСфесНый.
Ну, хоть прамо вжэ с ЕвГЕНИй ЕвТуйШеньк.
Я Ш ни в ГЕНИ не атСлежВал, скокХав вийРус жрэ КанФекТаф.
Ах, да Ж ЯНЯ токМа й ведаць МАЙ ий Ведзь.

Я на МумРИКе Ш паЕдух!
Я Ш на шыбзДике й не й КепКай.
Я на, О, куДах!..к СерГейЯм Б дэсь ух лес…
А наВошТа Ш ув ТАШкенТек
Да я ТэкЛям давш цюкКэйРак.
А да АДА каб, в МиАлБу, вБухНуць всэ вж.

Где же-С СеБеЖ? Беж каб з нэнзы й
Та в выйЛыйЗный мурРайВэйНык.
Да там веЯць просо лейПсе, Х,
Чым тут гон дэ  во й в ХрысТэньК.

О таКый ув нас тут Кый ий Гон, ий Прынц. А то тэнь но Б на плыТэнь да с раку й вныз.
Ну, а вашэ дило гондэ ройсБыйРыйс.
Дэ тут шо якэ НасиньНе СухыйБирськ.

Ну, так дэ вона, та рака? Га, ворРыщ?
На ПодыЩах? В ДырЖыни? У ОмШыНи щ?..

Ах, раКА тут, подыВысь, тыкЛак ухВысь!
А я, ха, узяв та й выСякаВсь на дыч К.
Ну, котоРых клыЧуць гарНо Ж: КлиМовЦи Б. Тут жах КроНасаР такСам а ныц у Грыць.
Хто Ж Самец таКый товДив, гав? СамУильК?
Ах-хах-хах! Та ХНА  ф тахТих!..

НА-НА-НА, вам НОЧ ВАМпир!

А мы вот: с УЧОН АрхТист.
Ну, та с ЛёньКа Ш з ГнивЧыць бы Ж.
РигоЛетТо!  Дай Зь Мняв ХлибЦь! А то я шось туфт замало бызь дрожЖиф.
Шоб на псив скак лигч.

О такы мы вам БогЦинКы й на вэсь вик.
Ах, ОШО в офШор биЖиць!..
ГажНо Ж к ЖОНки ць ШильЛяхГивСьк.

СКИль Ж ГавРош, ГА, О Ш Галош да понаПик, Х?
Да! ХАНА вам тут ув РыльСК.


Рецензии