Ти зрадив мене

9 апреля 2010

Ти зрадив мене.не кохав,не чекав.
 Ти грався із серцем.Ти гру цю програв.
 Ти тільки одне робив-тільки брехав.
 І ким у житті ти насамперед став?

 Ти зрадник,брехун.Ти не вартий тих сліз.
 Що сон уночі мені тихо приніс.
 І не зрозуміти тобі моїх гріз,
 Яких не було би,якби ти не вліз.

 Не боляче,чуєш?!не боляче!ні!
 Немає страху в мене буть у вогні!
 Ти-горе для мене!приніс ти мені
 Одні тільки сльози,та й ті злиденні.


Рецензии