***

24 августа 2010

Немає різниці,чи він був,чи ти
 Пробач,я не вірю нікому
 Спалила твої лицемірні мости
 Немає.Вертаюсь додому.

 Навчив мене він,а тепер вже і ти
 Навчив більш не вірити в себе
 Повір,тобі каще зараз піти
 Дивись,яке зоряне небо.

 Колись я благала ці зорі о нім
 Учора молила про тебе
 На жаль,не почути молитв моїх їм
 Нічого не може це небо.

 Життя забери,щоб не бачить очей
 Очей тих,рідніших за мати
 Та небо не в змозі зробить цих речей
 Прийдется Бога чекати...


Рецензии