Ага! На ЯньДыкСек усьМэкшь

Да й вот, я фигу у кармане
Тут гондыво и даВ Б вам, мани Ш.
Мол, шо: ну, то даВВай скаНёр?
Э! та ведь Пашк з зубком!

И мы ны хыТро Ж посТукПыйЛый?
Та дыво шо ЛейОнк ныц пыва П
А ны узьМэ ны в ВасыЛе.
Хоть той ля йму й ий дедьк.

ОднаЖды мы уф ХАТИ дмэмсь:
Да шо-то пак тут за, гс, порТфэльК!?
Ну, Ш трэ еКСь за й рыхЛахМух ВЕРшь шо-нэПуць ПуцьКам вЕРш?
Бо шо Ш там 100 рупЛей.
Ну, Ж, бейЛаРусьКИ дэсь?

Ага! На ЯньДыкСек усьМэкшь
Ты й пак хоть Стих за шэрСьць.
Ру-х-Мынк ны хцэш ты шэ, мо, стесь? Бо наш рубЛешк у тры раз лепш!
Ну, тут Ш, ув, хы, Коне!
Шо пувЕвРоп уф шоп Сь.

Ну, СокРокВейНый ПТАХ, ходДзем,
Мол, выйпЕм с павБуйТэльк.
Бо Ш Кнышка в нас вшэ Е.
За двеСци Рэ Ж.

Да, тут да РТА прам дайНикСешь,
Ек всэ вжэк лёкХохТыть ф ТыБэт.
Та шо! Та що тут уф тыБэ ныц ТэхНикы й БисПек, Х? Ны й от шызЗэй вж?
Та ДЕТи Ш от похКорМлякЦь цЕ –
Та й Бэ вжэ Ж охЖыхВэк!

НыбаРом Мы й ТЕДрать тут-здесь
ЕКсь-каКСь наПэЦямШысь СекБек.
Та  дыво прамо: в ДыржыНе вжэ Ж ждэ мыНэ мынТэчк!
За шо, за ето? Да, ну, ЕК Ж.
УбиВ Ш ВаСиль КозЛэй.
Та й Рака Ш вав Мы, Гы, ВыРнэм-К
КоНяКу Сь до й дой псэй.

О так ТУЗ втузь на ТЕНТ плахЩей Шь. Ну, Зь букФой-шепт Е Жебк.
В ИваНавей тут вець.
Дзе й рейЧьКа прахЦеКаль ли вжек,
Как Бог: Буг джэй.

Да, ха, ДжэРэЛох Знань ты вжесь?
И прам ХрыйСтос сцЕ мнЕ?
Так рый Ш щэнь ему в ДэмК:
ДэмБыльЛихЗагсь ф шыйЗэрнь.

Мы Ш все прам ДИТы щэ Ш тут здес
В МохРе ив Дырж Ягнет.
И моЖня Жняну прыйОйБрехСьць
ТаКСям зя сем кахПейч.


Рецензии