Бэхет коерыгын тотсан

Тормыш  хаман алга бара
Артка бердэ чигенми
Тырашмасан бу доньяда
Алашада жигелми

Кузенне ачып йормэсэн
кирэк парын табылмый
Мал туарын куп булсада
Сыерында савылмый

Кунелен белэн эзлэсэн
Телэгэнен югалмый
Кирэк парынны табарсын
Йорэк бердэ алдамый

Бэхетнен коерыгын тотсан
Дошманда аера алмый
Кышын салкын бураннарда
Сандугачында саерый.


Рецензии
Чыннан да, укыгач яшиселэре килеп китэ!))))

Динияр   18.01.2012 19:17     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.