воскресну

мої апеляції безкорисні та бездієві
риби на дні океану потрохи вспливають без черг
а потім літають у чистому ясному небі
животиками вверх
мої прострації - туманні альбіони
необережно запаковані в пакет
а революції дійдуть до оборони
коли всі літаки ввійдуть в піке
мої амбіції незадоволені ні трохи
я вірю що ця ядерна зима
зіграє з долею моєю в покер (похер)
і не зігниє у мені трава
мої овації лише добрим акторам
що вміють зробити театр
і йдуть безстрашно морговим коридором
повз кількасот тисяч варт
твої полюції мене втішають
ранкові страхи смішних комах
грабарні мотлох й людей ховають
та гублять у кропивАх
моє безсмертя нічим не гірше
від тисячі ваших життів
просто воскресну я трохи швидше
від минулорічних жнив


Рецензии