Мы тут гондэ по-своЁму шпаРым

А вам Слава но войИньСьКа П фсем?
Та на ойСтроВы й слёз ны хапПайЕйць,
Кап каб коб хоть обМыць ВайсыЛе вж.

СхороНылы мынэ мылКы й матКы й
А ны дэ ны прыткнукТыксь ухЖэ БР!
САКсахФоНый оно Ш ны хапПахЕхць.
Ну, кап САСы та впэрць со ф станьНе Зь.

Нам Ш софиткы оно гондэ ф свиткы ль.
А ны й слава дурнОгов прам дет.
Бо мы, бач, ны такы нагаВыкЦынг
Туфт нахДзефш цип ля БАНдый вовКэй.

НАБыкрэнь гондэ хрэнь повВавЛыВся Сь.
А ЦыбульКах кахХай цик чарЦейк.
А воны но П наДухЛыхСь: ах, ПусьКинг!
Та нывжэ ты вжэ НАТА уйПреф Шь? ПырВырДыр шэ, м, ДырЖын на Одрыж ыньш сподНыцК!..

Да. Мы все з НАБ-ЕР-Еж-Нык Челны Ж.
И ЧулПан Пани салКав ны й давш.
А тада что ТюМень.
Веть и эт лись цип МеньТ.

ДИВА шо а ны вЕдьм
А ны в дедавы сеньц.
Веть ни в Сенице нет а ни наВВат партРет:
О тут вот иль ракБогТав Ш той Шмель,
Шо даш Даш с Вика сьЕль Зь. А не то сё портФель ув ФельдФекБекЛяк спер Ш.
Ну, а грач ШеРийМетьК
Са СМИрнов тока Ш ной:
Как жах вжРакць ВасильКа?
Блин! ЗаЕф Сь сям дзийРект с плысКакЧе вшь!

ДИВАсил Мы с Василь К.
Ий Кароль с Цар яКИСь.
Сцо апСцаф цех марДатк.
Што павЗукЦь на й дзицятк.
 


Рецензии