крила

і повір
яблуко від яблуні падає недалеко
на відстані витягнутої руки
будуть співати тобі сонети
крилаті й навіжені вовки
зовсім близько будуть зігнилі плоті
шматки розірваних душ по швах
плаваючі мов в озері та болоті
плаваючі у пророчих словах
і повір
ніхто тебе взимку не врятує
коли холод стягне шкіру твоїх долонь
і чи взагалі вони того вартують
щоб через них стрибати в вогонь
зовсім непізнані хащі далекі
зовсім не зіграні ноти думок
лиш на дахівках примчавші лелеки
найближче до всіх зірок
і повір
людиною бути не важко
просто краплину віри.в очах світил
і душі. зовсім і зовсім трошки
щоб відростити лелечих крил


Рецензии
Так приємно бачити тут українську!
чудово!

Тали Ра   18.12.2011 16:31     Заявить о нарушении
дякую)
тут дійсно рідко можна побачити українську

Аня Бабичева   19.12.2011 18:45   Заявить о нарушении