АфтВергНиксь Сам СеБе!

И вот мы в дви рукы, з орГана,
Ужэ тут з Ган ОлэнКо ль грайЕм!..
Аж ГАЙ шуМыть! И в Мыть…ныкак вжэ а ны й каб колонКы ль лив Б!

Да, Мий МытьКо ль чы вш Коль,
Шо прамо с ЧырноМырДин схожь.

И тут почНэтьСяк, хо, вам лажа Ж!
Ну, ЕК робыв я дэся с ПавЛом.
Та ЯкубХольВичь бы ч.

ЗдыйМы но ты дэ шо поГанэ Ш!
ЕК ТэБэ вмаЖуть жуть ны ф сажу ць.
Одын КолДун О так роБыф!
Но! С КоляДО от СИМ.

Ну, посФоныф мы Ш ух посХольСфо:
Ало? – Алоэ. МитТэн сёньня! –
Скажить, будь  лахСкахВый, НА Сир мы маЖим МАЙслаф СКИбк?
Хм. ТихШиНах. З выСиль
НАСкоРух рук НАСиньК?
Чы й, мо, й шэ й ШИНК офт ШэйМанКиф?

Да вот. САНвухЗил покЧикНиф Ш!
А вун…а вин…хм, сцыть!
НАСып жэ й мни мукы П!
Коль ув тыБэт кыпыть в ув плитьк якыйсь бы Ж СИК.

Да й вот мы с КИСК НАДийсь на…йт тып
Чы й стыпыНуткы П Львив Ш.
Шо гроШык полоЖыф Ш…на сниг.
А ты, буть ляСьК, асьМи вшь.

Ны граЕ ливВавЯв кольЁнКак…
Хм…Э! то, можэ…
Да. Я ТоБи Б пыйРыйЗвоныр.
ЕК сконьЧахЦяк лыкСтынк в жыдКив П. Ну, й эйДжипМне й К…
ИСь КокШыльКэй
ВмыйЩей вш!

Хто хочэ верш, та пойЯмЧейК, звонитэ! Мы в СыБэ.
Ну, с ПавЛом ломым нэнз
ИС всих ПыньКэй!
Ну, ЕК бок щэ кап лепш
С тырНэтКав деньЕг меньшь
СкакЧеть.
Ф четьВер.
Ув Верк.
Аджэ Ж.

Па-руСКИ?
Да. Ну-да.
Ф четВерг
АфтВергНиксь Сам СеБе. И в пэйСК жыдДэй когЦей Зь. Коль сам…з евРейк…ев кеКС.


Рецензии