Страждання

Боляче дивитися...
Як болісно страждать,
Кохаючи й не знаючи
Що вся любов то - Жах!!!

Навіщо душу мучити?
Навіщо біль давать?
Не знаючи й кохаючи,
Так швидко помирать...

Згаса свіча, твоя й моя,
Та не моя вина цьому - твоя!
Не маю сили більше я...
Так жити й мучитись щодня!!

Кричати й тонути в сльозах,
Рабом твоїм буть у віках...
Та краще душу Сатані віддать
Й не мучитись з тобою у тих днях!!!


Рецензии