Вгору Кулак

НЕНАВИСНА ВЛАДА ГВАЛТУЄ НАРОД,
БРЕХНЕЮ ГОДУЄ ЗЛОВІСНИЙ ТОЙ ВОВК!
ГРОШИМА КАРМАН НАБИВАЮТЬ ТАК ЖАДНО
ПРО НАС УКРАЇНЦІВ ЗАБУВАЮТЬ НАЗАВЖДИ...
             ПР.
МИ ПРОСТО РАБИ, ДО БІСА ТА ПРАВДА
НЕ ЧУЄМ ЇЇ, В ОБЛОЗІ БРЕХНІ...
             2
ПРО НАШЕ МАЙБУТНЄ НІХТО НЕ ПОДУМА,
ЇМ НАЧХАТИ НА НАС, ГИДКА ТО БИДЛОДА !
ТА ЩО Ж БУДЕ ДАЛІ...
ЗНОВ КРИЗА БЕЗГЛУЗДА??
ГЕНОЦИД ТА ПОВСТАННЯ??
УБИВСТВА Й РОЗПУСТА??
БЕЗВИХІДЬ Й СТРАЖДАННЯ, І ПЛАЧ МАТЕРІВ...
УКРАЇНЦІВ НЕ СТАНЕ, ЇХ ВИНЕЩАТЬ ВСІХ...!!!
             ПР.
              3
ТА ЯК ЖЕ ЦЕ ТАК...??? МИ Ж ВСІ УКРАЇНЦІ!!!
НЕ ТРЕБА ЗДАВАТИСЬ, НУМО ВГОРУ КУЛАК!!!
ПРОЗОРОВ ІЗ ТОЛом НАТХНЕННЯ ВСЕВИШНЄ
ПІД СИНГЛ НЕВМИРУЩИЙ, МИ З ПРАПОРОМ ВРЯД...
             ПР.
             4
УКРАЇНО, РІДНА НЕНЬКО, МИ З ТОБОЮ, НА ВІКИ ВІЧНІ!!!
ГЕТЬ ВЛАДО/2,ГЕТЬ ВЛАДА...
МИ НЕЗАЛЕЖНІ, ВИ НАМ НЕ ПОТРІБНІ!!!
ТА ЩО Ж ЦЕ ТАКЕ? ХТО Ж ПРАВЕ УКРАЇНОЮ?
УКРАЇНА В ПАНІЦІ, УКРАЇНА В БЕЗЛАДІ...
ГЕТЬ ДУШОГУБА...!!!
              ПР.
УКРАЇНО,ВГОРУ КУЛАК, НАРОД,ЛЮДИ ВІЛЬНІ...
         НУМО ВГОРУ КУЛАК!!!
   


Рецензии