Буде все, як маэ бути

Виглядала простіше, виглядала дешевше.
Хвильові перегони розтинали відвертість.
Всі навколо байдужі, хилі та недієві.
Я не можу так далі. Пліснява на папері.
Обійтись без вагання. Йти вперед! Порятунку
Не чекати деінде, як зі свого рахунку.
Пам’ятати минуле! Поважати, що було,
І щоб не відцуратись досвіду та споруди.
Розуміти, що досить! Повертатись не буду.
На місця все розставить життя та забуде.
Всесвіт має закони. Пам’ятати їх треба,
Зайві сльози не лити щоб, марити Фрейдом.
Всім істотам по парі. Силі – більшая Сила.
Щоб в гармонії жити, треба вміти любити.
Щоб щасливими бути, литися чи горіти,
До пожежі – багаття, а до моря – всі ріки.
Знаю, всім було важко та шукати причини
Ми не завжди вмовляєм себе, хоч і вмієм.
Розпустити реальність! Всі стандарти в повітря!
Жити та посміхатись! Вічністю володіти!..
Не кидайте прокльони, спробуйте розуміти.
І, якщо необхідно, милих все ж відпустити.
Добирайте ті фрази, що лікують, не ріжуть.
Бо лиш має як бути, так і трапиться в світі.


Рецензии
Особенно трогательные последние строки.
Потеряв однажды великое, начинаешь ценить мелочи.

Сэлмона   21.12.2011 06:46     Заявить о нарушении