виплескуешся

ти виплескуєшся з ванної кімнати
трохи волога і така струнка.
а в голові вирує дух палких дебатів,
щодо його останнього дзвінка.

повільно й томно ти підпалюєш цигарку.
розпушуєш мокре хвилясте волосся
своїми тонкими тендітними пальцями.
чекаєш, щоб в нього повітря вплелося.


Рецензии