Так гондыво ужэ й зыМА Й?

ВИДдайТ ля мне ет Ваг!

ШвейЦарска групка С Край ув край
Втрух спомНы й про й ятВяг Ш!
И шла Коза ух ШлаПань вжах.
Дэ й був пак Муй зьЯть Васьк.

Та ны пусты до й нас ны й как
А ны вжэк ВИД РуСак
А ны явКовГА Й ПойРойСятк,
Ты Шь бачь на тышкавЧанк!

То, значыць, ТАТА вжэ й вам Дай
АТврат вСИМ браТК,
Шо й напаДав Б оно на Влас
ИС ВласОвнЦяв Ш.

ТА ШИС в ГадДэй, ну, дэ Ж вамп РэДьК,
Колы ны в ятвяГэй
А ны двыРэй,
А ны Ж сынЦэй
Тут во Ш. Аджэ Ж!

ТАКА знаць доля в ЖабаКрах К,
Коль кракавЯк
А ны Ж станЦюй
А ны хранЦюзь
Тут гондэ в СИК ИСЬ Брух Кв.

А, хы, КАТА в мышКах ны Кац
Ны хца а ны КахДа Б?
Тада НАТАН НАТАськ сьТук двагц
ЗакРомСайехЦь тут влад!

В нас груБочКа НАТогПляНав Ж! Как в ЯНАВА, ага П, ух матк ЯГАЙЛ


Рецензии