лялька

Нагріти воду, щоб напитись чаю.
Накритись ковдрою, щоб зберегти тепло.
Що за пора надворі - ледве помічаю.
Думки пусті, а зморшками чоло.

Дістати грошей, щоб убити голод.
Для сатисфакції нагримати в метро.
Насправді ж байдуже - то жар чи холод,
І що навколо - місто чи село.

Милесенька з ключем у спині лялька
Дарма старається зробити крок вперед.
Аж поки ключ не поверне рука хазяйки,
Вона - лише знущань об'єкт.


Рецензии