Солдатики

Потік, авто, сіяння неба,
І захват, спокій, далечінь.
Чи варто вірити, чи треба
Тікати геть від сновидінь?

Тебе ніколи не відчую,
І ім'я твоє на устах
Моїх навряд чи ти почуєш,
Навряд збагнеш увесь цей жах.

Люблю, люблю, люблю...сумую.
До білих рисок м'якість губ
Кусаю; цю любов земную
Ненавиджу, мій милий друг.

Рука дрижить, і в оці меркне
Від лампи світла люмінат.
Здригнувся тілом всім нестерпно
Нестійкий з олова солдат.


Рецензии
Надо же какой талант.
И цесками солдатами можно дратысь.......

Игорь Степанов-Зорин 2   26.03.2012 08:08     Заявить о нарушении