10. Примара

Волога
Підлога
Від сліз твоїх, мила.
Любов
Чи облога?
Чи зламані крила?
Жагуче,
Пекуче,
На серці, як хмара.
Як з розпачу круча
Зваблива примара.

Забути
Не бути
Немає бажання.
Зі смаком отрути
Знедбале кохання...


Рецензии