На столi згаса свiчка...

               Натхнення тут:
               http://www.stihi.ru/2011/11/26/8165.

На столі згасає свічка,
Не прийшла,
А на дворі темна нічка,
Сич гукав,
Не світити їй до ранку,
Тане віск.
Час минає до світанку,
Наче вік...

               Приспів:
           Ой ти доля моя доля,
           Схаменись,
           Назбирав я суму й горя,
           Зупинись.
           А колись у чисті полі,
           Нас знайшла,
           Світив місяць нам і зорі,
           На уста...

Свічку нову запалити
я б хотів,
Та любов не відновити,
зрозумів,
А на дворі вітер свище,
Дощ іде,
Від кохання попелище,
Нас двох жде...
                Приспів:


Догоряє в небі зірка,
Вже світа,
Ти пробач моя лебідка,
Ти свята.
Вже не бути нам з тобою,
Не прийшла,
Засумуємо обоє,
Ти та я...
                Приспів:

 П.В.М.       29-30.11.2011г.


Рецензии
На это произведение написано 7 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.