Д тлахове щастя

Холоднеча наступа -
Це до нас іде зима.
Всюди-всюди білий сніг,
Мовби килимочок ліг.

А малесенькі сніжинки
У повітрі, мов пір'їнки.
У калюжах вода
Раптом зробиться тверда.

А кругом луна сміх тих,
Хто на ковзанку побіг!
Не лякають снігопади,
Дітки щиро будуть раді.

В них є справа не легка -
Виліпить сніговика!
Зроблять носика з морквинки,
Ручки-гілочки з вербинки.

Справжнє дітлахове щастя -
Зима біла і пухнаста.


Рецензии