Ойланаш на чеченском

Коьрте хьийза
Хьере хилла ойланаш,
ГIайгIано лаьцна
Безамах дуьзна
Жима сан дог...Некъ...
Сай некъа ялий - те со?
ХIун хьоьху хиндолчо,
Язбини - те азаллехь
Вай кхоллам цхьана?

Хир - те со декъала,
Ян дакъаза ер - те?..


Рецензии