От Савецк БейЛайРуйнСИ Зь!

Ну, да й вот, мы зарэ вброСИМ
З вийРуйСямы с войСем БокЦек
Та, ой, прейОйТлишНейШей МучьКИ Ць.
Ибо от закаЗык Грому
ПохСтухПых от зарэ но що
Та, О, от Савецк  БейЛайРуйнСИ Зь!

И, ХИ, мы й ий сохРаныЛы й
В сохый гондэ  раны ЛыйСькы й.
Ну, з РАНО Ж, выдомо, файЛык Тхир.
А вытэ тут мни найДитэ,
Раз вы стычы гэтКы вш диткы,
Дэ тут шо й хайВайЕйць Мий Васыль.

Быз усяКыйи бо Ж папКы й
Навыць ДидКох ЗахКохХайНый
Та в ШыкМаньСьКый СветКы Ш ХЛИБ хРакНыкЦь.

Ну, то мова нашя здатНав
НАВыць в нагаВыцях гарНых
Та найТык проГАРынку Сь СоБи Ж?

ОдМмыкХайЦе Жь вси вже сайткы
Та влукПикЦек ЛукШам  ТВарным
По ТыВэк кройВайВый сайМый хильм!

А потОМ, ой, мыла маци,
Нашо ты мняф рокДзила прам!?
ЕК-як от ПАНЕф ИньСрукЦик жыДК.

Мы за то Е ий зя й гэтКак.
Но! пилнуйЦекСяк лись ДзедКах,
Сьто идзе в падРАНых нахГахВиць К.

А на НАРАХ ВИТИ ПИТар
В ТОТА НА ПОЛ клакДзек кильКый.
Та от, бач, и йидэ в СукХин Бир Ж.

Ибо СукХа цэ нэ сучка.
А, мо, Маты ДывНав бугТаг.
То ИСь бык ВиньЕРках на Ш сансКрыць.

И вот Мы Ш ухТАИмныЦих
Ныц вам ны й ПрогНогЗ хоць Быцям
Та на Новый рик от ПосТоЛив Б.

НИ ТАкак бо й в Нас ПшыНыця,
Шоп но шлёПаты ПАТийКав
Да по й гойЛай жопКе П в ДырЖыни вж.

ЙиХав дэся Мий СвыныНыць.
Та вттрух рапТом загсЖюйРыкСяк:
ЕК жех-то пак ф загсь нась ць ройЗвыйЛы й?
Вець а ны, блин, потПись РакЧык
Пид бумаЖыно жыда ци.
А ны ТоБи пип хоць дэ  фкаДыф Ш.

От якоЕ в нас тут ВЕТА:
НаЛаМаЛы мноГА Й веттак сь.
НО ПАПОНы й цилы, хы, Со й Би Б!

Ну, а, х, БИБИ сучый Яшка
Хай оцэ всэ розГАЙдайЕйць.
Ну, й про шо й цэ гэтэ всэ ля й мни, Х…

Ну, потСкаЖым вам шэ гадРысь:
КраСя Цы вамп росГахДахЕхць,
Що таКЭ ЦюкКэрОк от ПранЦив. ГэТО вжэ дэсь будэ ух ЛитьВик ць.

ВИКа Е шЕ в нас тут з ДидКом.
Ком цук мир! Эй! ДыкХав Рыбка Ш!
Так вот хавВай ПэрРыць, Инка, в КИС К.

Ну, вот Забавка Ш ДзикЦекЧя,
А ны проСто сто грам дзегЦяг.
ЕК клаДуць нам в мнеСкок СветЛяКИ Сь.

Липш вы нам тут во в КиНе зех
ПидСКАхЖице, ЕК Мняф в жыце
Та знайЦик хоць 32-ги вир Сь.
Гну, такы завЕзХаны вузЛыщ. От колДугНив Б. ВиРус НОД фтаРый П

Ий ЧырПак МЛынЦиф
В нас тут на й стойЛик
В ГИВИ НадиРадз
З Яр Ма


Рецензии