Помнишь - укр

За дверима,
Зникнеш раптово,
Засумуєш,
Відкриєшься знову.

Та не скажеш,
Я не спитаю,
Ти пограєш,
Та я пробачаю.

Знову вітер,
Віє в обличчя,
Наче бісер,
У горлі зблудився.

Відвертаєш,
Але бачиш,
Пам`ятаєш щось,
Та щось забуваєш...


Рецензии