11. Четверостишия на укр, языке

       * * *
Припадає на крило червоне
Захід сонця - птаха вечорова.
Б"ється в тузі, ронить диво - пір"я...
Потім з них зародиться сузір"я!

       * * *
Кажуть, несумісності докупи
Не складуть і майстра вправні руки.
Чи ж не дивна єдність протиріч-
Ми з тобою, ніби день і ніч?

       * * *
Мине немало часу, коли я зможу знову
Забути про кохання і покохати знов.
І буде довга осінь, і крик самотніх кроків,
Як реквієм на щастя і на мою любов...


Рецензии
Трудно оценить, первое четверостишие, по-моему, неплохое.
Можно на компьютере установить украинский язык, тогда не будет проблем с буквами.
Желаю вдохновения

Валеланна   29.02.2012 23:59     Заявить о нарушении
Спасибо!

Анатолий Чайка   08.03.2012 14:28   Заявить о нарушении