ШепЧет ХрукСтальНайЯв ваза Ж,

Шо й СашКа Ш прав наш!
Ибо одна Кот духШах,
Как и вся Ш тфар вж.

Так но зикЗагХам
БуДым мы й зайРайс
ЛайВий фсих ЗайЦаф П СА И ДзедКах МАЙзайКа Б!

А то, бач, шо роб
О той беГинМокт!
Вин фсорФаф Ш гнехСтох Сто лоп П!

ОТ так ОстойЛоп
Став Ш ЛыкЦарМ ОстойЯф.
А хто-то такой?
Хай ройсГАЙдай
ГайДай К.

ШИКхарНа Жь в митРок?
Ню, в минСКА войск.
Вот то-та й оно Шь! ОНОШЬкак пайОхт!

Я взеВшыс гарМоську Сь
ПырТягНув тудДык шось зном
Ий впыр, хы, й  бонБун та й бунт хай, ой! Уф горШках жыдКопф.

Ий пЯВК вець моЗет
Впырнуты нохЖик
ЛюгБогМух БоньДи Зь О гон дэ й во й!

Так ВИПИЙ сочКу Ш: ананас ЦИК ты хворРум!
Колы Ш бугДэг квоРум,
Кап РУМак в пасьць сто П!?

И, ХИ, в ПИВИ Сь Е морКва.
Та й оцень ны й здохЛах:
ТаВо мухаМорКак зойВуць цик ПайВУЦЬк. Ню, зь гниЛуськ ни й байУхсь!

ТИКы вот ТИКА зном вдРух
ПийДийМАЙ но коб КОБру ць. И КОБУ Русь гойВойРиць,
Сьто Рись тоЗех Скуньсь.

Веть вмейНяйЕмый гондэ?
Чы тожэ рвэ бомБыщ?
Но бомКаЕйць ноСам
Па, ха, да КоньЮх Сь!

Значыць спайКойНа й ув нас СпайКа гондэ?
Да не Ж!
Ты МахойНик Ш!
ТыБэ Б да ф тюрМу-К!

Ну, раз ты вгробЖахЕхШь тоМУ С засРАНцуг зайЦуглякТык ТылятТок на ток


Рецензии