Да дэ КарКаДэ Б вам, мырци!

Мы гондэ, блин, шо.
Ны ужраль ны й пыньКиф
З ЕхГикПекТак циПав як бык?
То зарэ дамо щэ ля  й псыщ карка Дифк!
Ты Ж бачышь, якы стычы, згынь!

А ны гохСтахНофКый кай кыйоф ридНых!
Оно мы жынёмСяк сь иньСрукЦийк жыдифк!
Да дэ гэто Довськ!
А дэ в Рыловичь Цифк,
Шоб влад загсМокЧыць шохФырРиф П!

Мы йидым колХозОм!
До дэ ажный крыж!
А нафик зробыты
Хоць с пар еКСь зухПынк.

Да не Ж. Всэ нормально.
Лыты в край аж свит.
А потым ужэ й к пойСыйЛинк.

ДАХАты не трэба
Ни Ж тропк пралакЖыкць.
Кали там жыве нек дурны Ш.

Ув Пинске Е скрынька.
ТуДы-к, Дык, пышы-К.
И будэ й дороГА Й вам шык.

И прыдэ гавТовБувс
Ув СКИкы й хаТыш.
И станэ й кала В прам Цигр.

Ну, шо Ж. Будэ дэнь.
Будэ й Год ДракКоньИХщь.
УвЖарРыць вин влад всих горРыл!

Пятёрка Ш вам Тройка.
ЧытВэрта крынычк.
И станэ вжэ влад всим подыщ!

ЗлоЖитэ колы дэ Ж цифр РИК Шь.
Найдэ, мо, й хто дэ й АстаХийк.


Рецензии