Посты кал Янив Ж

Итак, Тату риДный,
Позвольтэ вш ля мни
Тут гондэ шо й вдаРыты в мойий давНыни?
А то шось нызГрабно йдуть дни.

АТПИв Ж мы, бля, сочКу Ш
Тут  дэсь в яновЦиф.
А ЦифРый ны й РыйЛо Ж
А ны хоть ф горшЦи П.

Тут гондэ Е шося Ж.
АкРом ром з горИлк.
И от с КойЛяйДойЮх
УфЖэ Ш мохРанЦи БР!

А вот шо Ш таКое
Оцэ ГарНый Свит,
Ны вйидэ ны й здыхЛя з БродНихц.

Мы йиХалы з ЛюБизь
Да в ДовсьК от СоБи Ж.
МашынКак трактСэкЦяк! Шо хоть ты…фпырДысь.
А мы но хехешкы:
Так шо там в сыли Ж П?
Ну, Ш сала шэ слышКу Ш пак врижм?

Мы Ж фси хрысьЦиАны й
С попочКом ГавРыльк.
И пист нам чы вш станэ,
Аджэ Ж, попырк кышк.

Во МСИ Ш ПушКин баЧыф
Дэсь синьць по й коЛиньць?
РобоТа сийДякЧак Ж и в Брысь К!

Тут МАТ – а там мятка.
А там Е й горих.
А дэся в Гутив
Иванк загсьХвойРиф Сь!

В дугу Ш, блин, зогНулё
ИХь фси  вш ваньТрохБыкщь.
ЗдыХХаець  с пойЛучКы Ш.
Ны сь пеньСийКы й Дрыч: всю Ж нич, бачь, гойрыйць сфет ф чухрыл!

А ЛидЦы колы Ж тут
Да щэ й до й суйСид:
НагНалё уф хатКу Сь фсих докЧок щэ й сын!

Но вот ДАН отБой обЖыРилк.
Ий сраньНяф звонкы!..
– Ах, ЛидКок! Ах, мылКаъ!
Да сьЦьвёрДыФсь жыйФит фш!
Да быкСтрог быГОМ подДавВы-К!

Нысэ Маня дрова.
А слиДом в дом Кыч!
Да гэй! помМокШык обСциРныхСь!

Ни даху й, ни й хатаф вам П, псыщ!
Тут гондэ Ж выйСильЛяф сто тыкщ!
А ногы са й лапПыщ вжэ гнэ корчХуйНыщ!
Луна чы вш вийшЛа Ш ф КозлякХы й. Ий шкура, й ий  косты Б в дырКы, Х!
Сыды да ЛАТай розДырКы.
Колы ты святый.

И хто Ж нам фсцийРаф П пак латКы й.
Да вот, фсэ Ш но тыйи маткы Ш.
Буцы та ПикЩых.
Шо в БэйРыйСци в циш.

Сам Дид з ДИКарив Зь,
Сцё таньЧаць ф сосни вш с ШийЛягы Шь.
Да нет. Мы но пиШам СоБи
ЗагсПисКы й ИС дом ГороДыщ. А Кый хто такый. Чы Ж Янус двухЛихк.
Щё ПравВыць Яновом. А КыйойВом ныц.
Бы й всимМык ваньКы ць.

ПылнуйТэ Ж, злоОкыйи,
Зибра сфуИ Ж.
Бо ЕК щэ вш зохВухЦь сухыБирць. Кивань та с Хивань, породНыхСь! 
Бо хина смырДыць цик ф ПакДыкщь.
Дэ вжралЛысь ФыйДорКы колЛысь.

ПрыйЯтНого Ж фсим апПикЦитк,
КольЛеднычкы СКИльсь!
Мы Ш ф Скулы й в ЖыйЛийНофы зь Бриль К.
СыкЧужНык сырКы но й тройЩым Ж.
Там кровВыщ такСам ныц тоБи, г!.. УсьСИК злоДыйи но й в альЛирг:
А гэтТо що с пах франьць пыньКифськ!?
Да нет, ны з духив Ж триск в голивць!
Но з масла кыдрив Ш.

ТАДА шо. ВлукПим ше з грам трихСт!
А вдруг шэ ЧыхСло ны й на й Триць?..
Та фси пуд мосты й влад к Нимигць.
Ах, стычыйи нимц!

Мы Ж Веды колысь прам гучыв!
Да нет. Бараны рижм но Ж в Кизк.
Колы ЕК Луна в пЕтым Дни, товДив но вж ухЖрысь.
А то вжэ дивос будэ скризь!
Нах станьЦиИх Янав-ПайЛиськ.

СтоИць дид горих но Ж грихЗи Шь.
А ключ от вовКив в варымни, Х!
Да нет. Вси прыпасы в Васишт.
И зарэ мы й ВСАДИМ вам СичК.


Рецензии