Порожнеча

стиснуту розкрий свою долоню
ось вона причаїлась лежить
порожнеча нас вже не обходить
з нею добре з нею не болить

і втомившись від надій оманних
що рубці лишили на руках
порожнечу ти приймеш як манну
прийняли євреї у пісках

з нею можна будувати вежі
слів потоки лити з вівтаря
за собою більше ти не стежиш
не стискаєш голову зрання

більше вже нема куди тікати
бо не буде ані згуку від того
хто колись наважувався грати
з долею своєю в доміно


Рецензии