Яз котэм

Былбыллар иртэн сайерамый
Сагындыра сою кочаклары
Кунелдэ жырлар кайнамый
Сурелде йорэк учаклары

припев:
Жаннарым тунып калсада
Уйларым сина таба
Сабырлык ташып бетсэдэ
Мэхэббэт бит янара

Яз котэм, голлэр атканын
Былбылларнын кайтканын
Йорэгемэ тартып карыйм
Мэхэббэтнен нурларын

Керэм яна елларга мин
Уйламыйча суларга
Мэхэбэтнен мизгеллэрен
Бирче бергэ йозергэ

29.11.2011 г


Рецензии