Безбатченко

Хлопчик з дитсадку прийшов, і пита дитина:
"Як же може бути, що батько кинув сина?
Можно жінку розлюбить, розлучення взяти,
Та скажи мені, у чому я був винуватий?
У малят у дитсадку всі батьки-герої,
Ну а він хоча би раз та й пограв зі мною,
Я нікому не скажу, що він нас покинув,
Краще я скажу, що він, як герой, загинув,
Рятував чиєсь життя, чи чиюсь дитину,
Бо не можна просто так викреслити сина..."


Рецензии