Де живуть пiснi

 
Я візьму свою бандуру
І піду в зелений сад
Поведи мене, бандуро,
Поміж трав у зорепад
               ***
Розкажи мені, бандуро,
Свої казки, свої сни,
Покажи мені, бандуро,
Де живуть твої пісні
               ***
Ці пісні співає мама
І колись співав мій дід,
Ці пісні зачарували
І мене, і цілий світ
               ***
Ніжні, теплі наче нічка,
Чисті, світлі наче день
Найчарівніші у світі
Найрідніші із пісень
 
Налаштую я бандуру
На бентежний, ніжний лад
Чи то гра моя бандура
Чи то зорі шепотять?
               ***
Пригорну свою бандуру,
Доторкнусь її струни
Поведе мене бандура
У свої чарівні сни
               ***
Там, де трави кучеряві
Пахнуть росами,
Де кружляють журавлі
Над покосами
               ***
Там живуть пісні
Під калиною
І цю землю звуть
УКРАЇНОЮ


Рецензии
Гарна лірична пісня...
А мені не дає спокою твоя російська " На ветру",
й мелодія давно крутиться в голові, треба такої зробити її...
А в мене почитай - " У зірковій зливі " - весела, для Н.Б. написана...
Не забувай, я все на зв'язку...

Любонька   20.10.2013 00:12     Заявить о нарушении
Тебя забудешь... Я еще и встретится хочу!

Наталия Вербицкая   21.10.2013 19:46   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.