З тобою я була

З тобою я була по-справжньому щаслива.
А як то є - по-справжньому - пояснення нема.

З тобою я була по-справжньому красива.
Бо вже тоді не до краси, як на душі зима.

З тобою я була тоді по-справжньому кохана.
Єдина, незрівняна, подібних не знайти.

А зараз в мене на душі лишилась свіжа рана,
Яку зцілити може лиш єдиний хлопець - ти.


Рецензии