Короткий день

         
Зимовий день короткий,
Добро спіши творити!
Зимовий день короткий,
Снігами оповитий.
Вітрами заколиханий,
Морозами наляканий,
Спілкується він з лихами,
Спілкується він з ляками.
Адже ж він і красивій,
Чудовий і тендітний,
Лежать тумани сиві
І гомонять щось з вітром.
Зимовий день короткий,
В нім не шукайте ніжність,
У зім`ятій сорочці
На чатах баба сніжна.
Зимовий день короткий,
Морози, сніговії,
Лиш спомини короткі
Замерзле серце гріють.

24 – 25.08.06      Усть – Нарва.


Рецензии