Земля спiваe

               

Проклюнулися кульбабки курчатками,
І зазолотилися левади,
Сонячне проміння бігало кладками,
А сонечко землю гладить.
Пробіжить беріжками крутими,
Зігріє поля і луки,
Даль притрусить прозорим димом,
Візьме день за руки
І буде йому показувати,
Як добро творити,
А весна буде розказувати
І вчити нас жити.
А курчатка – кульбабки розбіжаться
По левадах, по оболонях,
Кіт – мурлика гріється – ніжиться,
Мурличе на ослопі.
І такій спокій, така насолода
Душу огортає,
Любо! Пташині хороводи,
Вся земля співає.

24.08.06           Усть – Нарва.


Рецензии