Все в снiгах

            
Дахи снігу повні,
Все в снігах,
Синє назовні
Небо мерзне на очах.
Всі дороги занесло
І стежки – стежинки,
В білих кожушках село,
В білих кожушках ялини.
Пес лиш чорний, волохатий
Рветься на ланці,
Біля комину на хаті
Збились в зграйку горобці.
Відгуляла завірюха,
Дивна тиша на селі,
Настовбирчив заєць вуха,
Бо в селі собаки злі.
Після вихоли мороз
На шибках малює квіти,
Не злічити дивних руж,
Добре, що пропав хоч вітер.
Нові топчуться стежки,
Нові топчуться доріжки,
Де в обхід, де напрямки,
Мимо мосту через річку.
І така краса дзвенить –
Передати слів немає,
Хоч мороз – душа летить!
Хоч мороз – душа співає!

23.08.06        Усть – Нарва.


Рецензии