Голi королi

            
Промовами чужі душі до Бога правив,
Ще й батагом пристьобував,
Та ще й чужого Бога славив
І хрест неправославний цілував.
І йшли дурні за пишними промовами,
І продавали свої душі Богам чужим,
Зерно згноїли, тішились половою,
Вогонь задули, ковтали їдкий дим.
Кого тут пожаліти – мабуть нікого?
Пішли у небуття жалі,
Пустили в душі чужого Бога
Юродівий і голі королі.

23.08.06     Усть – Нарва.


Рецензии