Краплина в струмку

               
Ти - краплина в струмку,
Що журчить на пріжках вічно,
Я шукав тебе таку
В просторі космічному
І знайшов за селом на леваді
Під зоряними вогнями,
Місяць нам став на заваді
І вітерець поцвьохував батіжками.
Місяцю – легіню, то моя знахідка,
Вітре – легіню, то моя кохана,
Десь скрипнула старенька хвіртка,
На леваду сідали тумани.
А ми в них заховалися
Під простирадло біле,
Цілу ніч цілувалися,
Поки на сході не засіріло.
На небесному вітряку
Вітер крутив крила,
Ти – краплина в струмочку,
На поріжках ноги мила.

23.08.06       Усть – Нарва.


Рецензии
Так сумно коли люди покидають цей світ.
З повагою,Світлана.

Светлана Ельсукова   29.04.2012 13:17     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.