Перли в очах

               
Заперлинились очі,
Як небо спалахнули,
Пирнути в них хочу,
Як в юність минулу.
Скільки в них жаги було, 
Бажання палкого,
Хоч юність минула,
Та дякую Богу,
Ось очі перлами заграли
І хвилі добрі в них пішли,
Ми один одного шукали,
Так довго, аж осінню знайшли.

22.08.06       Усть – Нарва.


Рецензии