Вистоiмо

               
Якщо не вистоїмо, то зависнемо
Над прірвою бездонною, страшною.
А потім тільки злидень свисне,
У низ, у прірву головою.
І все – тільки мокра пляма,
Ніхто дурних не пожаліє, не згадає,
Тож всаньмо з колін,
Досить захищатися словами!
Над рідним краєм
Хмара чорна зависла.
Вистоїмо – ми дужі!
Зв`яжемо перевесла,
Не вклонимося калюжі,
А небу високому.
Мудрість воскресне,
Не дамо спокою,
Душі наші до прірви привести.
Вистоїмо, встанемо з колін,
Прокинеться в душах весна!
Немає десять Батьківщин,
А є одна! Тільки одна!

21.08.06       Силламяє – Усть – Нарва.


Рецензии