Не цурайся

         
Січи голову,  серце приголуб,
Відправ на дибу і приласкайся,
Пошли в огонь, та не цурайся
І дай відчути ніжність губ.
Січи, пали, ріж на дрібні шматочки,
Та приласкайся, приголуб, люби,
І не топчи стежину до журби,
Нехай до строку не осипаються листочки,
Січи, пали, на дибу відправляй,
Та приласкайся і дай відчути твої губи,
Я все стрплю, кохана моя, люба,
Лиш не цурайся, не тікай!

18.08.06         Вар`я – Ору.


Рецензии