Доля дiвоча

Музыка В.В.Малярова.
Виконує Анна Малярова.

Пам’ятаєш, ти мене зустрічав ,
Коли літній день уже догорав
Посміхнувся і тоді у дарунок
Ти мені пообіцяв… поцілунок.

Пам’ятаєш, я сказала «не треба»,
Та душа моя злетіла у небо,
Та душа моя від щастя співала
Коли я тобі «не треба» казала

Приспів:
І з тих пір моє серденько тріпоче,
Забувати обіцянку не хоче,
І з тих пір моє серденько палає,
А дарунка все немає й немає…

2
Нащо ж голову мені ти морочив
Та у сни мої приходив дівочі,
Сподіванням полонив мої мрії,
Нащо ти в моє «не треба» повірив ?

І хоч я іще така молода,
Та вже знаю,що любов – то біда
Бо ти снишся мені кожної ночі
Отака наша доля дівоча

Приспів:

Ось побачиш, я тобі ще помщуся
Прийде час, я чарувати навчуся
Заморочу я тебе, зачарую
Ось побачиш, любий, я не жартую

Зрозумієш ти,що я одна єдина
Полонила твої сни і твої мрії
Лиш одну мене кохати захочеш
І нехай твоє серденько тріпоче.


Рецензии
Наталю, слухаєш і розумієш, що таланту виконавиці та музиканта завсім недостатньо без таланту тієї, хто написав такі душеіні рядки!

Зі щирою повагою,
Миколай.

Воин Светлый   08.02.2012 17:25     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.