Лев з мишi

            
Лева створили з миші,
Лев котів боїться,
Та час пройде, він мемуари пише, -
Він в них герой, перед неправдою не гнеться,
Подивишся; ну дийсно – лев;
І грива є, і хвіст півроку,
Але придивишся, дрібне, мале
Та ще в шпарину боком, боком,
Бо з миші лева не створити,
Хіба що на якусь годину,
Притиснеш хвіст – пищить несамовито,
Відпустиш – шасть в шпарину.

26.10.06   Усть – Нарва – Силламяє.


Рецензии