Не хочу блискати

               
Не вірю я нікому, що блискочу,
Бо я не ангел, Господи, прости,
Я як всі інші люди бути хочу
І хочу здійснення заветної мети.
А блискати, хай Господь боронить
Нехай хтось інший, кому до серця це,
Хто спить  і бачить тільки трони
І себе під золотим вінцем,
Ні, я не хочу блискотіти
І бути в ангельскій красі,
Я хочу плакати, радіти,
Я хочу бути таким, як всі.
Блищить не тільки золото,
А ще й не буду повторяти,
Я хочу бути гідню людиною серед людей,
А не під золотим вінцем проклятого.

25 – 26.10.06 Усть – Нарва – Нарва.


Рецензии