Бережiть пам ять

      
Я знаю, що хвилина, яка настала
В майбутньому рочулить мене до сліз,
Я знаю, що я знаю мало
І це Сократівський девіз.
Цей афоризм я за зразок беру,
Але я знаю, що оцю хвилину,
Що наступила, я потім в пам”ять заберу
І в скрині пам”яті її я лишу.
Наступить колись мить, й вона мені згадається,
До сліз розчулить,
Я також знаю, в криниці пам”яті немає дна,
Якщо її байдужжя не замутить.

25.10.06        Усть – Нарва.


Рецензии